Dokładnie...widzę kolega piter dość często tam bywa, ze wie
Ja pracuje w Bumie, to mam po drodze
Ciekawe kto to, ta 75tka - i czy "z partyzanta" z doskoku na forum wchodzi..
Mysle, ze na bank wchodzi - bo pewnie mu już odkąd kupił - padła pompka albo wysprzęglik, nie ma bolca
hehe no to numer - może siedzimy nawet w tej samej firmie w którymś z budynków, trącając sie rano łokciami w kuchni podczas przepychania do ekspresu za kawą
Niestety zaraz po podrzutce mnie - albo prosto z domu, zależy - moja ładniejsza polowa śmiga nim na drugi koniec Krakowa do pracy.
Pod Buma stałem raz cztery dni - jak mi kiedyś padło sprzęgło
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 08:18
ernesto napisał/a:
hehe no to numer - może siedzimy nawet w tej samej firmie w którymś z budynków, trącając sie rano łokciami w kuchni podczas przepychania do ekspresu za kawą
Właśnie sobie przypomniałem, że kiedyś P. Midowicz wspominał mi o kimś pracującym w Bumie z 75tką - jeśli to Ty to domyślam się w jakiej firmie pracujesz A kawa to musi być
ernesto napisał/a:
moja ładniejsza polowa śmiga nim na drugi koniec Krakowa do pracy
Ja to mam odwrotnie (ja zawożę) i dlatego ciągle tu parkuję co czasami bywa jednak baaaaaardzo trudne, miejsc jak na lekarstwo. Nawet zmieniłem sobie godziny pracy na wcześniejsze, żeby mieć szansę na kawałek parkingu.
Pozdrawiam serdecznie.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum