pozdrówka dla widzianego dzis zielonego R200 FZ 60428 przy ul. Zeromskiego(wjazd na Kupiecka)
felunie mojemu panu sie podobały, choć autko ciezko zapracowane byo(ktoś je pobrudził )
W pierwszej chwili myslałam że to XRonx, ale "projektowania" mi z tyłu brakowało.
_________________ Pozdrawiam
Mundi
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 21:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no coz. niestety to nie bylem ja dobrze ze reklama sie rzuca w oczy
moj R jest czysciutki bo w sobote go pucowalem do blyskosci
Ostatnio mijalem R200 green rejsinga i siedzial mlody ktoś za sterami ale pomimo mojego usmiechu w jego strone zostalem pobity jego wzrokiem. potem to tylko specjalnie hamowalem przed nim zeby popatrzyl sobie na ramke i znaczek klubowy... a potem to sie tylko zdenerwowalem i docisnelem gazu zniknelem a przy okazji wiekszej predkosci zrobil mi sie baban na twarzy (jak zawsze gdy jade R)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum