Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 79 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 10:26 [R200 1.4SI WROCŁAW]Zaufany mechanik do swapa silnika
Hello.
Szukam kogoś z Wrocka, ew. okolice tak do 150km od Wrocka, kto:
1. osłucha silnik i stwierdzi że na 100% stukają tłoki
2. pomierzy tłoki
3. sprawdzi stan wału korbowego i okolic
4. podejmie decyzję czy lepiej remontować czy wymienić silnik (ja się skłaniam do wymiany), albo wymienić może sam blok silnika??
5. ma dostęp do części, a w przypadku zmiany silnika byłby w stanie pomóc w znalezieniu czegoś porządnego, żebym nie wymienił szrotu na szrot .
6. no i żeby miał rozsądne ceny
Większość tych kryteriów spełnia zapewne Gawin, jednakże u niego zapewne będzie problem z czasem.
Jak macie kogoś godnego polecenia to dawajcie.
Dzięki.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 10:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sandal, nie dziwię się, że nikt Ci do tej pory nie odpisał, bo już tyle było pytań o mechanika we Wrocławiu, że nikomu się po prostu nie chce odpowiadać.
Wpisz w szukajce frazę "mechanik +wrocła*"
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Dokładnie. Nie forumowy też. Ostatnio na grupie dyskusyjnej poświęconej właśnie Wrocławiowi Gawin też się przewijał. I do Gawina nie zjeżdża tylko Wrocław ale Dolny Śląsk i Opolszczyzna. Raz, zanim poznałam Gawina Pimpek był w innym warsztacie, teraz jak czasem odbieram auta firmowe to jak widze niektóre warsztaty to mi oczy w poprzek stają. W jakiś barakach, garażach, w szczerym polu - dramat. A u Gawina czyściutko, kafelki, podnośniki, w holu kanapa z tv i gazety a obok automat z ciepłymi i zimowymi napojami. Więc jak mamy nie żyć samym Gawinem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum