HaDeSsS, ten "pierdek" powinien zrobic ZRa bez mydla
Dobrze mówi seryjnym Gti zaledwie 103konnym objechałem wczoraj kolegę w 180konnym Civicu. Dokładnie to pierwsze 200-250 metrów moje a reszta jego Z ciekawości sprawdzałem dziś kompresję - 14-14,2 na każdym tłoku
Ja chce VVC z Emeraldem
114GTI seria 8,8 sek do paczki...
mówisz ze objechałeś Civa z 180km jeśli te 180 km było wynikiem 2x magnetyzerów po 15km, tłumik pseudo mugen plus 20km oraz naklejka "tjuningowa" plus 20km to oki
ps. jaki kolega ma nick na forum civic klub bo sadzę że powinien być, bo coś znaleźć nie mogę .. ewentualnie jaki silnik w jakiej budzie...
Na Civicach sie nie znam Buda jak R400 silnik 1,8VTi. Jak sie nie myle 99rok.
No forum to go raczej nie ma Gosć średnio co dwa miesiące rozbija auto
Ta Honde kupił bo mu powiedzieli, ze ma 180KM
_________________ Pozdrawiam
7Tomi
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 09:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 567 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 10:35
To mi powiedzieli ze samochod nie wymaga wkladu finansowego Cos srednio widze zeby seria gti zrobila nawet napierwcyh 100m zdrowego civa ze 180KM, jesli kierowca oczywiscie nie zaspi na starcie, albo nie pomyli 1 z 3 biegiem
To mi powiedzieli ze samochod nie wymaga wkladu finansowego Cos srednio widze zeby seria gti zrobila nawet napierwcyh 100m zdrowego civa ze 180KM, jesli kierowca oczywiscie nie zaspi na starcie, albo nie pomyli 1 z 3 biegiem
Poczekajmy na zlocik. Jestem ciekaw ile w tyle zostanę za Twoim VVC
Co do kierowcy to chłopocek rozbija sie tym co mu tato kupi na starcie został poźniej nie miałem szans Sam wiesz jak z trakcja w Gti powyzej 160
Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 567 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 16:18
Tylko pytanie czy do czasu takiego zlotu w ogole Rover jeszcze bedzie jezdzil w jednym kawalku Wczoraj spotkalem nowa A4 3.0 TDi, w srodku 3 osoby niestety wiec dosc duzy ciezar musial ciagnac. Kiedy startowalem spokojnie bez pisku jechalismy prawie rowno, ociupine bylem z przodu, jeden start zrobilem taki na 100% mozliwosci, do 100kmh audi przeszlo dl za mna bylo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum