to juz moj drugi klub i na spociki zawsze bylem chetny, organizowalem tez spoty w Łomży o zasiegu 3 wojewodztw
ale tym razem kapitulacja, jutro jak dla mnie dam rade w Łomży -poza miasto nie wyjezdzam. Myslalem ze bede juz silny ale niestety przekonalem sie ze jeszcze mi daleko, a mialem polaczenie wirusowki z angina i na kolejne 16 dni goraczki zalapac sie nie mam ochoty
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 23:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 08:31
Thrillco napisał/a:
Jestem za..czyli co..Polibuda o....?? Albo jakiekolwiek inne miejsce w Białym..dobrze by było wiedziec z kim sie mijam, bo R jest już całkiem sporo ale jak mrugam to się tylko dziwnie patrzą
Polibuda od zawietrznej... Znaczy może od tyłu pod elektryczny podjedziemy... A jak się nam spodoba to zmienimy miejsce na inne... Proponuję 12.00- tylko pamiętajcie, że czas w nocy się przestawiało... I niech się odezwie każdy kto może....
Marcinie g fajnie, że zadowolony jesteś z roboty. Na większym spocie opowiesz co Ci tam porobili...
A Dziekan się nie przejmuj... Nikt tu pretensji do nikogo nie ma... Dzisiejszy termin to była przecież propozycja na spota, a przecież nie każdemu musi pasować... Będziemy czekać aż się uda zorganizować coś fajniejszego...
Aaaa i 2 słowa do Warszawy... Oczywiście zapraszamy jak najbardziej... Ale może uświetnicie spota swoją obecnością gdy będzie nas więcej... Chyba, że macie chęci i możliwości i na dziś i na kiedyś....
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 08:52
heh...to na razie jest nas 2 i to w mało szczęsliwa aure i o mało szczęsliwej godzinie w dniu, kiedy nie kazdy pamiętał, ze czas trzeba przestawić...zobaczymy jak to dalej poleci. Jakby co to spoko podjade, tylko na razie sledze watek i wypada, że bede tylko ja i mcteusz...
oooooo dużo trzeba by było mowic ale zapisane mam wszystko w swoim kapowniku ale cześci jak i robocizna wszystko na faktórke vat tak ze dużo sie zwroci
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 09:00
co do spotu za 2-3 tyg. to sie moze okazać, że ja odpadne bo mam sie umawiac z Mariuszem na wymianę pompki sprzegła i przepływki (auto sie jak dla mnie fajnie zwija, a sie okazało, ze i tak przepływka jest kopnieta ). Trudno mi w tej chwili mówic kiedy to bedzie bo zalezy od tego jak ja pracuje i od tego kiedy ECC bedzie miało wolne miejsce dla mnie na taką grubsza robotę. A nie mam zamiaru jeździc z tym dłużej bo to lipa w takim aucie stawac nagle na parkingu i deske rozbierać, strzykawkami sie bawić itp. Choć nie powiem, wprawe mam taką, ze mi to już jakieś 10 minut zajmuje
no ładnie ja sam sie do auta nie dotykam są ludzie co też muszą zarobic a zreszto nieznam sie na naprawach jedynie co musze zrobic to uszczelnic bagażnik bo straszno mam wilgoc
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 09:10
Nie no marcin...nie moge sobie pozwolić az na taką ekstrawagancje, zeby mi ASO dolewało płynu do zbiorniczka pompki sprzegła Daje rade przy takich "operacjach" Prawie jak wymiana koła
Dobra ludzie - kto bedzie jeszcze pod polibudą bo normalnie się zastanawiam, czy nie lepiej mi bedzie zostac w dom i oglądać zawsze arcyciekawe MotoGP na Jerez...??
a to jak w aso to nie więcej by kosztowało niż to warto , kolka również sam wymieniam ale jeszcze mam zimowe ja bym dowas zajechał ale już sie ugadałem na szaleństwa quadami aha do was ludzi z Białego jak jest uwas sklep z quadami i crosami interesuje mnie cena crosa 125cm3 lub 250cm3 czy jak ktoś będzie przy okazji przed takim sklepem czy niemó gł by zerknoc cen a teraz juz mykam papa miłego spociku
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 09:27
Jak na dwóch to też się zastanawiam nad słusznością... Jak się nikt więcej zaraz nie odezwie to chyba sobie darujemy... Bo ja zaraz wychodzę z domu i nawet na forum nie zerknę...
Więc ostatecznie jak ktoś się jeszcze odezwie to się spotykamy, a jak nie to podziękowali...
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 09:34
Qrde Marcin...szkoda żeś się wczesniej nie pochwalił tymi szaleństwami quadowymi bo sam bym sie chetnie pisal na taką zabawę
Co do cen...nie wiem czy reflektujesz na nowe czy na uzwyke w dobrym stanie bo mam pewien kontakt w Bielsku, to jakby co sie zgadamy poza forum.
No cóż..to ja uwazam, że rzeba podjąć te męską decyzje i poprostu ustalić konkretny, póxniejszy i bardziej pasujacy wszystkim termin, miejsce, porę a dziś to ja wskakuje do wanny i Jerez De La Fronetrra...Rossi/Lorenzo/Pedrosa...będzie ostro.
własnie takie mnie interesujo bezfirmowe aby poszalec moze byc używany aby dobra cena i lepiej w ratach mam zamiar kupic w maju jak juz sie cieplej zrobi a narazie jezdzi sie tym co ma
ja już gotowy na błota, góry, lasy, wody teraz tylko czekam na swojo mało 3 letnio perełke
która również posiada quada spalinowego 50cm3 dla niej wystarczający żona bedzie pilnowac na działce
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 10:43
qrde...pogoda się zrobiła...czyli po 15tej trzeba cos wymyśleć na niedziele
Marcin...ty nie boisz się tymi zabaweczkami noname wyjeżdzac w las?? Z calym szacunkiem - nie wsiadłbym na to żeby odstawiać jakieś hocki klocki z obawy o sama jakość spawów Tu mamy raczej daleko inne podejście.
Firmówka nie musi być ale takie cos co nie daje gwarancji, ze po hopie przód nie podązy swoja wlasną droga to tez nie bardzawo.
Bede w Bielsku to się zorientuję co, jak i za ile.
zero obawy spawy so dosyc mocne kumpel jezdzi juz tako 125 -2 rok a zapierdzielaka ze aż glowa boli dzis mialem awarie urwal sie przeglub i zaciognelem do mechanika ale jutro pewnie bedzie juz ok ,jak sie zorietujesz daj znac co i jak
Tymczasem zaliczylismy mini spocik z Marcinem G, czyli spotkały sie dwa Marciny
niestety pora byla nie do zdjec i jedyne co mi wyszlo to to:
zeby nie bylo ze malo zdjec dorzuce inne dzisiejsze, zrobione godzine wczesniej.
Dzis zalozylem letnie oponki, jak milo
PS Narew pieknie wylewa na wiosne
co ty pora super fotka super fajnie jest pogadac nie no i miejmy nadzieje ze z naszej kolorowej łomży więcej roverków do nas dołoczy narazie tylko 2 ale będzie lepiej
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 21:17
A ja dziś sie mijałem z MCTEUSZEM...ale jechałem słuzbowym Lansowozem wiec nic nie wynikło...poza tym, że już spoko rozpoznam jego R. Pozdro MCTEUSZ
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 17:43
Thrillco napisał/a:
A ja dziś sie mijałem z MCTEUSZEM...ale jechałem słuzbowym Lansowozem wiec nic nie wynikło...poza tym, że już spoko rozpoznam jego R. Pozdro MCTEUSZ
Hehehehe .....a ja Cię nie widziałem. Ale jak się już poznamy to będę baczniej patrzył na mijające mnie auta...
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 17:49
Mojego...cóż..niestety łatwo pomylić. Qrde..tyle się cżłek naszukał i zauwazyłem że R75 w kolorze Copperleaf Red to dość rzadkie oferty dlatego takiego mam..jade przez antoniuk i co nagle widzę...R75 w Copperleaf Red....ino bez chromu na lusterkach
Podtrzymuję pomysł minispotu (bo można szybciej i łatwiej się zoorganizować nawet w tygodniu po robocie na przyszłym lotnisku np. ).
R w Białymstoku jeździ przecież trochę.
Jak coś będzie organizowane to dajcie znać pisze się napewno.
P.S Mi żadna 75 nie mrugała
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum