No to widać po ilości postów pod avatarem A czemu się nie udzielasz, hm?
no i tu mnie masz...
nie mam logicznego wytłumaczenia
ale chyba naskrobię informację o uszczelce nowego typu, które sie nie sprawdzają, występuje ponownie HGF
[ Dodano: Pon Mar 31, 2008 13:16 ]
Po uszczelce nie widać uszkodzenia. Objawy to było sączenie się płynu spod uszczelki w fazie stygnięcia silnika (po zgaszeniu). Ciekło po lewej stronie (stojąc z przodu), przy obudowie rozrządu.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Po uszczelce nie widać uszkodzenia. Objawy to było sączenie się płynu spod uszczelki w fazie stygnięcia silnika (po zgaszeniu). Ciekło po lewej stronie (stojąc z przodu), przy obudowie rozrządu.
W takim razie będę obserwował czy u mnie też nie wystąpią takie objawy. Miałem niedawno robiony HGF u p. Pawła, oczywiście wymieniałem uszczelkę na nowy typ. Zrobiłem już jakieś 4000km na nowej.
Ten wyciek widać tylko obok uszczelki czy była kałuża pod autem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum