Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 10:12 [214Si 1,4 '93] Gdzie dostanę silnik krokowy?
tak bardzo mi sie podoba;] a teraz mam problem... jest tu ktos z Wroclawia, kto moze mi polecic, gdzie moge kupic silniczek krokowy?
Jesli odezwalam sie w zlym miejscu, to przepraszam, jestem nowa
Pozdrawiam;]
Ostatnio zmieniony przez piter34 Wto Kwi 08, 2008 10:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 10:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam Jasne ze mozesz kupić we wrocławiu silniczek krokowy. i fajnie ze jestes kolejną kobietą ktora posiada Roverka. A wiec jak potrzebujesz bardzo ten silniczek to zagadaj na gg 2607254 bo w najblizszym czasie bede jechal po części wiec wezmę cię pod uwagę.
nio chyba ze chcesz kontakt bezposredni to prosze 721144212.
Pozdrawiam i zapraszam na spoty we wroclawiu
PS. Aha i popraw temat, dopisyjąć z przodu [R214Si '93] razem z tymi nawiasami.
A pozatym to powinnaś go dać w usterkach i poradach technicznych ale tym juz sie zajmą admini.
Pozdrawiam
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum