Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam! mam pytanie czy ktoś możewie gdzie można kupić płytkę podrzewającą lusterko w roverku 620? a może ktoś jeszcze wie ile tp kosztuje? moja sie przyjarała i nie działa jak trzeba. jeszcze jedno pytanko! jaki moze byc powód skakania obrotów , szczególnie przy rozgrzanym silniku (SDI)? pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 22, 2011 21:42, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 22:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dzieki za wszystkie informacje! gdzies tu jeszcze widziałem informacje na temat eliminacji klekotania lewarka od zmiany biegów - bo mój juz klekocze - ale teraz nie moge jej znaleźc. jakby ktoś miał swoje doświadczenia w tej sparawie to chetnie się dowiem jak to zrobić. a jeszcze jedna sprawa, czujnik otwierania/zamykania drzwi kierowcy - kurde urwał się. ma ktos na zbyciu działający? albo wie gdzie można dostać za rozsądną cenę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum