taksometr podłączyć można do każdego jednego samochodu osobowego ...
kwestia tylko dobrania odpowiedniego impulsatora (przejściówki pomiędzy licznikiem, a taksometrem) z czym powinien sobie poradzić każdy zakład montujący powyższe
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
R75 na TAXI ?? Whow ... klasa sama w sobie przejechać się ... tylko kogut będzie trochę nieszczęśliwie wyglądać
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 19:26
Ja tam wiem czemu R75 nie ma na taxówkach....sorry ale problemy z układem wysprzeglania (pompka, wysprzeglik) dyskwalifikuja to auto na takse...chyba ze w automacie.
Dzięki, a już się bałem komentarzy typu cierpiarz, złotówa takie i tam inne ,które już nie robią na mnie żadnego wrażenia -nieważne co się ma na drzwiach tylko kto może je otworzyć . Aby była jasność ani dziadek ani tata ani nikt kogo znam ze swojej rodziny nie było taksówkarzami. Ja musiałem.
O co chodzi z tym wysprzęglikiem czy to jest aż taki wrażliwy element .
Kanapa z tyłu jak dla mnie jest ok.
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 19:57
w Poznaniu jest kilka .
[ Dodano: Nie Kwi 27, 2008 21:00 ]
najwarzniejsze co musisz wiedzieć o 75 żeby dobrzech chodziła na taryfie co 15 tyś olej + filtry co trzecią wymianę filtr odpowietrzenia skrzyni korbowej , kupić egzemplarz z webasto i bez skóry szybko się niszczy jako taxi.
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
TO chyba normal. Czasy kiedy taryfiarze niedbali o swój warsztat pracy dawno minęły ,awarie i przestoje nikomu się nie opłacają.Dnia straconego już nie nadrobisz za duża konkurencja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum