Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 10:39 [R825] Problem z dostępnością części
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 1996
Witam ! mam nadzieję, że wszystko pisze zgodnie z regulaminem. Pozdrowienia dla stałych bywalców
Moim dośc dużym problemem jest dostanie kilku istotnych części do mojego dzeciątka. Jestem z Trójmiasta a dokładniej z Gdyni i dostać części takie jakie potrzebowałbym graniczy niemal z cudem. Z tego co się zorietnowałęm oprócz mojego autka po trójmieście śmigaja jeszcze 2 albo 3 takie sztuki co moja. Często też bywam w Kielcach ale tam mam zawsze taki sam problem jśli chodzi o częci. Oczywiście szukałem na allegro ale cięzko jest je znaleść, a jak już znalazłem to okazało sie, że interesujące mnie części pochodzą od tych gości których wymienialiście jako oszuści.
A przechodząc do konkretów: potrzebowałbym :
a) - Siłowniki do bagażnika ( te od hondy nie pasuja )
b) - pompę wspomagania
to byłyby na tą/tę(?) chwilę najbardziej potrzebne rzeczy. dodatkowo przydałyby się allusy w dobrym stanie bo te moje już wołają o pomstę do nieba orazskórzany worek do drążka zmiany biegów. Jeśli kotśby wiedział, gdzie te cuda można dostać będę wdzięczny za szybką odp. i Pozdrowienia z trójmiasta
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 04, 2011 00:30, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 10:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli szukasz używek (siłownik i pompa wspomagania) to mogę z czystym sumieniem polecić HR Automobil z Ostrówka koło Wielunia - kupowałem wiele cześci do 827 i zawsze były ok.
Kontakt do nich znajdziesz przez allegro:
http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=1869557
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
witam, mam przez przypadek pompę wspomagania do tego modelu. Kupiłem / przywiózł mi ktoś nie do tego silnika. Jeżeli jesteś zaiteresowany oddam po kosztach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum