Pawel_W obiecał że jutro z rana coś wrzuci, wiec czekamy cierpliwie
Na początek chciałbym wszystkim przybyłym podziękować za spot a w szczególności Zouzie za trud włożony w organizację. Załączam tez link do zdjęć: http://www.wegrzyniak.cba.pl/Spot_Katowice_080412/
niestety technicznie słabo wyszły, kolejną razą sie bardziej postaram
pozdrawiam
Pawel
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 01:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Fajnie było jak zawsze.
Jak na Katowice było całkiem sporo roverków.
Miło było poznać ekipę krakowską
Doszliśmy z Bula do kompromisu w sprawie czyje auto niższe.
Paweł dzięki za zdjęcia, szczególnie jedno śliczne ujęcie mojego kochanie
Ja mam tylko parę, tutaj:
http://picasaweb.google.pl/zouza27/3Stawy120408
Wszystkie autorstwa Dawida.
I ten... do następnego razu, może uda się jakiegoś grilla albo co, różne niecne plany już są
Intuicja mi mowi, ze mijalem Roverkowicza zmierzajacego na spot na przejezdzie kolejowym obok Huty Pokoj. Wygladalo to na kierowce zadowolonego ze swojego zglebionego R200 (albo drugiej polowki na siedzeniu obok ;-D ) Dobrze dedukuje ?
Pozdrawiam,
Mariusz
Dzieki rowniez pozdrawiam aa zadowolony to bardziej chyba bylem z drugiej polowki ona na pierwszym miejscu ps.. ten przejazd jest przekichany jedna wielka dziura nie mowiac o A4 obok AWF'u gdzie wycieli pas i nie wyrownali tylko jest taki solidny uskok ..
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
ma ktoś pomysł ? pościgał bym sie gdzieś z kimś (oczywiście na zamknietym torze a nie na ulicy)
Proponuje Gliwice Strefe bywam tam i scigalem sie obiekt moze nie zamkniety ale w miare bezpieczny no i nielegalny co daje wiekszy poziom adrenaliny .. jest fajnie duzo ludzi chetnych z roznymi silniczkami mysle ze kazdy znajdzie cos w swojej kategori mam maly filmik ale nie wiem jak go umiescic na necie pozdrawiam ps.. Strefa jest co niedziele ok.. 21-30 oo 20 zjezdzamy sie na M1 w Zabrzu i ruszamy na Strefe
bula21, bula nastepnym razem jak pojedziesz to daj znac tez bym sie wybral tylko nigdy nie mam z kim (kumple sie tlumacza ze maja za slabe auta)
jak siedze w robocie to zawsze w niedziele slysze jak sie chlopcy scigają:)
bula21, bula nastepnym razem jak pojedziesz to daj znac tez bym sie wybral tylko nigdy nie mam z kim (kumple sie tlumacza ze maja za slabe auta)
jak siedze w robocie to zawsze w niedziele slysze jak sie chlopcy scigają:)
moze pojade jutro a co do slabych silnikow ja mam 1,4 8v ach ta moc heh gdzie mozna dac filmik pokazowy
mam pomysł... jako że mamy przedni napęd możemy zrobić super rzecz
na tylnie koła można założyć obrotowe kółeczka takie jak w wózku w supermarkecie (wiadomo że większe) i bedzie super zabawa połączona z nauką., przyda sie sprawdzenie w takich warunkach. (slalom) Jesli podoba sie wam pomysł to moge takie coś zrobić na następny zlot na śląsku.
_________________ Nie ma słabych aut... są tylko słabi kierowcy
Wysłany: Nie Maj 11, 2008 07:54
hawczyn napisał/a:
na tylnie koła można założyć obrotowe kółeczka takie jak w wózku w supermarkecie (wiadomo że większe) i bedzie super zabawa połączona z nauką., przyda sie sprawdzenie w takich warunkach. (slalom) Jesli podoba sie wam pomysł to moge takie coś zrobić na następny zlot na śląsku.
jak ktoś ma troleje w domu to czemu nie
super jazda no i nauczyć się czegoś pożytecznego można , jak po ostatnim razie wracałem z takiej imprezki to na DTS mandat zarobiłem ale to tak zupełnie BTW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum