Wysłany: Wto Maj 20, 2008 11:55 potrzebuje wynajac mieszkanie w Warszawie !!!
Może ma ktoś mieszkanko do wynajęcia ? Najlepiej dzielnica Bemowo, Wola lub Targówek. kawalerka lub dwa pokoje w przyzwoitej cenie:) Bede wdzięczny za wszelka pomoc
mój tel. 503926477
_________________ Tomcata na części info na PW
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 11:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
chwilowo mieszkam właśnie w swoim przyszłym mieszkanku na Targówku (Zielone Zacisze)
2 pokoje + aneks kuchenny, mały przedpokój i łazienka (ok. 45m/2)
koszt to ok.1500 + opłaty
najprawdopodobniej będę tam mieszkał do końca czerwca (remont na Żoliborzu), więc jeśli potrzebujesz na szybko no to klops
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Ja do wynajęcia mam w Gdańsku, 4 pokojowe, dwupoziomowe, z kominkiem, wyremontowane w bdb stanie w pełni wyposażone i umeblowane za ~1800zł + opłaty...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja do wynajęcia mam w Gdańsku, 4 pokojowe, dwupoziomowe, z kominkiem, wyremontowane w bdb stanie w pełni wyposażone i umeblowane za ~1800zł + opłaty...
no, w wawie trochę drożej jest, a poza tym - nie chwaląc się - mieszkanko jest w wyższym standardzie (w pełni umeblowane) no i na zamkniętym osiedlu
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
Pogadam z moim kumplem bo mieszka teraz z zona w kawalerce na woli przy Obozowej, cos mi wspominal ze chcialby tamto mieszkanie albo sprzedac albo wynajac i na korotynskiego sie przeprowadzic.
Tempest, 1500 zl + jakie oplaty ? Czynsz rowniez ? Pytam, bo kolezanka wlasnie szuka mieszkania
1500 + opłaty typu: gaz, media, woda (ile zużyjesz tyle płacisz) - czynsz wliczony w cenę
jeśli koleżanka chce obejrzeć mieszkanko to zapraszam
dobryziom, jeśli jeszcze szukasz mieszkanka to dziewczyna brata ma na Placu Wilsona (dokładnie to bardziej na tyłach) mieszkanko jak dobrze pamiętam coś koło 50m/2 - 2 pokoje, kuchnia, łazienka, oczywiście przedpokój , w pełni umeblowane za jakieś 1200 + opłaty eksploatacyjne
bylem oglądałem bardzo mi sie podobało:) powiedziałem ze biorę od reki ale okazało sie ze jacyś znajomi co nawet go nie obejrzeli maja pierwszeństwo w decyzji wiec lipa
ooo, nawet nie wiedziałem, że taka akcja jest
mówiła tylko, że jacyś tam znajomi też szukają mieszkanka, ale nie wspominała pierwszeństwie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum