Dachowałam seatem toledo I, auto okręciło się parę razy i wylądowało na prawym boku.
Wyglądał tak:
Nic mi się nie stało ani pasażerowi, oprócz krwiaków po pasach. Niech ktoś odważy się powiedzieć, że toledo to złe auto
Kochałam go, a on uratował mi życie
już dawno chciałem wkleić ten link uderzenie w drzewo przy 50/70/90 mimo, że nie jest to rover szczerze polecam. Sam latalem ścierwolotem ale po oglądnięciu tego crash testu mi sie slabo zrobiło
już dawno chciałem wkleić ten link uderzenie w drzewo przy 50/70/90 mimo, że nie jest to rover szczerze polecam. Sam latalem ścierwolotem ale po oglądnięciu tego crash testu mi sie slabo zrobiło
orzesz ty w mordę ! w sumie, zobacz przy jakiej prędkości są robione crash testy a z jaką zazwyczaj jeździmy
takie crash testy powinny być puszczane przy wykladach na nauce jazdy i w przerwach w TV zawsze to troche działa na wyobraźnie... ale ta sierka i drzewo to przegięcie... A mi sie wydawało, że jak duże auto to bezpieczne...
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Mam taki wyklad (sciegniety z forum), ktory puszczaja m.in. na wykladzie przy zmienijaszniu ilosci punktow. Tam sa dopiero ciekawe zdjecia i komentarze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum