Wysłany: Czw Maj 29, 2008 07:32 [R45] Warsztat w Olsztynie i okolicach
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
witam,
mam krotkie pytanie - czy znane Wam sa jakies solidne i niedrogie warsztaty w Olsztynie lub okolicach, gdzie moglbym zostawic mojego swiezo zakupionego r45 td w celu wymiany oleju, rozrzadu etc.?
pozdrawiam
-Lbastro
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 16, 2011 12:21, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 07:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja co prawda mam benzyniaka ale napiszę gdzie robiłem. Myślę, że nie ma dla niego różnicy czy to diesel czy benzyna. Drogi nie jest i chyba dość fachowy. Ul. Zientary Malewskiej; warsztat zwie się "LAMREJ" - telefon: 501593321.
Ale radzę najpierw poczytać tu co wymienić i pokupować części na tomateam.pl lub http://4x4partner.pl/strona.php?23675 - tu prosisz gościa - Marka Nogalskiego i dobierze Ci wszystkie części - chyba najtaniej.
Dobrze przemyśl co chcesz powymieniać, zamów za jednym razem - tańsza przesyłka i do roboty.
A w przyszłości może jakieś małe spotkanie roverowiczów w Olsztynie zrobimy.
Ja co prawda mam benzyniaka ale napiszę gdzie robiłem. Myślę, że nie ma dla niego różnicy czy to diesel czy benzyna. Drogi nie jest i chyba dość fachowy. Ul. Zientary Malewskiej; warsztat zwie się "LAMREJ" - telefon: 501593321.
hej, dzięki za podpowiedź W zasadzie to auto jest sprawne i nie ma raczej potrzeby wymieniać więcej niz nakazuje przyzwoitość, czyli olej, filtry i rozrząd...
przemek_w napisał/a:
A w przyszłości może jakieś małe spotkanie roverowiczów w Olsztynie zrobimy.
To bardzo wskazane Chociaż przyznam, że nie mam pojęcia ilu klubowiczów jest w Olsztynie i okolicach.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum