Co do szyby, JAAN w ogole nei chcial ogladac nawet, tylko z miejsca zaproponowali nowa. 900 zl szyba, 120 klej, 190 robota.
Byc moze jeszcze pekniecie jest efektem wczesniejszego dzwona jaki mial ten samochod.
Powstaly naprezenia, teraz ja dolozylem przy instalacji filtra i jeszcze np. przegial sie na podnosniku... trudno, stalo sie.
Pozdrawiam,
Ps.
Co z wyjazdem, podtrzymujemy temat? Janki o 15:15?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Janki mogą być tylko może wcześniej jakoś... 14:30? I tak zanim się zbierzemy, pogadamy ruszymy. TO trochę potrwa jak znam nasze zbieranie sie do domu ze spotów Myślę, że 15:15-15:30 to powinniśmy ruszyć
Ja prawdopodobnie zdążę na 14:45, ale nie obiecam - chcę ruszyć z pod Galerii Mokotów 14:15, ale nie wiem, czy nie będę musiał jeszcze na Wilanów podjechać, wtedy czekałbym w Nadarzynie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
no to umowieni, marek mysle ze kartki to fajna sprawa bo po marce nie skumaja niektorzy, ze jedziemy grupa, a tak bedzie widac, ze te roverki i mg jada razem
do zo w piatek chlopaki i dziewczyny
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Oki. Jeszcze jedno pytanie - obiad razem już po drodze np. za Piotrkowem?
Czy ruszamy najedzeni?
Podsumowują g. 15:00, CH Janki, parking przy FeuVert, tak?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Moze byc Maćku. Co do jedzenia to ja będę po objedzie, ale chęnie coś po drodze zjem. Kwestia jeszcze trasy. Bo podobno jest ruch ograniczony w okolicach Częstochowy, o ile chcemy jechać 7-mką do A4... Może jednak 8-mka?
znaczy do dzis wiedzialem ale dostalem po poludniu fona i ruszylem w ramach assistance... dolalem tylko 3,5 litra plynu chlodzacego bo "cos sie dymilo spod maski" i czekam do jutra na info, jak sie samochod ma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum