Póki co mam dopiero łożysko, wszystko zależy do tego, czy Gawin znajdzie trochę czasu, żeby je wymienić na nowe
To nie jest wielka filozofia... wiec jesli Gawin nie da rady podjedz gdziekolwiek, gdzie bedziesz moglbyc obecny przy naprawie. Nawet siec Norauto da sobie z tym rade i nie powinni wziac duzych pieniedzy.
To napisz dokladnie date Twojego przybycia
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ale ZTCW to nie jest takie proste, dużo rozbierania i szczerze mówiąc będę się czuł dużo bezpieczniej, jak zajmie się tym Gawin, tutaj nie muszę być obecny przy naprawie, chyba że tak po prostu, żeby pogadać podczas naprawy
MaReK napisał/a:
napisz dokladnie date Twojego przybycia
Najprawdopodobniej przyjadę 13 czerwca. Czekam za telefonem w sprawie spotkania, chcę umówić spotkanie na 14:00. Będę w firmie Innovation.
Spotkanie z Roverkowiczami czy spotkanie w tej firmie?
Spotkanie w tej firmie
MaReK napisał/a:
Czyzbys mial zamiar sie przeprowadzic do stolicy za praca?
Sprawa wygląda tak, że pierwsze spotkanie jest w Warszawie, a kolejne we Wrocławiu Muszę tylko przyjechać na spotkanie, nie będę się przeprowadzał do Warszawy
Poza tym w Warszawie zarabiałbym mniej po uwzględnieniu kosztów utrzymania
Czy ja wiem, czy to teraz taka duża różnica?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Myślę że nie ma aż tak dużej różnicy, chodziło mi tutaj o moją sytuację, bo we Wrocławiu mam swoje mieszkanie, w Warszawie musiałbym wynajmować, a w takim przypadku różnica byłaby pewnie odczuwalna.
Myślę że nie ma aż tak dużej różnicy, chodziło mi tutaj o moją sytuację, bo we Wrocławiu mam swoje mieszkanie, w Warszawie musiałbym wynajmować, a w takim przypadku różnica byłaby pewnie odczuwalna.
A gdybyś w tym czasie wynajął wrocławskie?
Z tego co kojarze, to we Wrocławiu jest niezły kryzys mieszkaniowy i ceny to są praktycznie takie jak w Wawie...
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ty mu nie podsuwaj takich pomyslow, bo jeszcze sie gotow tu sprowadzic
A emes ma zapedy dyrektorskie i moglby nami tu za bardzo chciec rzadzic. Poza tym mialby lepszy dostep fizyczny do serwerow... niech siedzi gdzie siedzi
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ty mu nie podsuwaj takich pomyslow, bo jeszcze sie gotow tu sprowadzic
A emes ma zapedy dyrektorskie i moglby nami tu za bardzo chciec rzadzic. Poza tym mialby lepszy dostep fizyczny do serwerow... niech siedzi gdzie siedzi
ROTFL uśmiałam się po pachy.
emes napisał/a:
Myślę że nie, bo mam wyremontowane, jutro będę skręcał meble i w najbliższym czasie chcemy się tam wprowadzić
ło matko bosku, jakie postępy, remont skończyłeś jakoś w lutym nie?
maciej napisał/a:
Z tego co kojarze, to we Wrocławiu jest niezły kryzys mieszkaniowy i ceny to są praktycznie takie jak w Wawie...
jest jest, ale w cenie są mieszkania w centrum a nie na końcu świata. Chyba, że ktoś do parku technologicznego będzie śmigał do pracy to emesa mieszkanie jak znalazł.
To właściwie jest takie małe miasteczko, zawsze jak przejeżdżam przez Leśnicę mam wrażenie, że to miasteczko, wyjeżdżasz z cywilizacji, przejeżdżasz przez pola, gdzie są pojedyncze domy albo powstają nowe, a później wjeżdżasz do mniejszej cywilizacji i pewnie stąd takie właśnie wrażenie. A czy tam jest fajnie to nie wiem, ale miałem znajomych, którzy tam mieszkali i mówili, że jest fajnie, tylko kiepski dojazd. Myślę że trochę się poprawi, jak skończą obwodnicę Wrocławia. Poza tym, dzisiaj będę przejeżdżał przez Leśnicę, bo jadę po zaworek do Lutyni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum