Ja jeszcze nawet nie dostalem sprzetu, a juz zapomnialem ze wogule za niego zaplacilem
Hertz+ Audison, kabelki Dietza i 8 mat APP= 930zl cena bardzo atrakcyjna
No ja na Helixy czekam i coś się doczekać nie mogę.
Ale cena fakt dobra. Który model Audioson?
_________________ pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 23:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Więc korzystając z otrzymanych wskazówek od kolegów z forum oraz tego co udało się wygrzebać na necie udało się całą operacje zakończyć sukcesem.
Reasumując pracowity weekend udało się od podstaw ułożyć nowe okablowanie audio w R25
I powiem że duma rozpiera , nie dość że człowiek czegoś się nauczył i wszystko sam zrobił to na dodatek ciężka praca została wynagrodzona.
Czeka mnie jeszczee wygłuszenie drzwi i zamontowanie Helixów na miejscu starych głośników, no i przymiarka do nowego radia i jakiegoś sensownego wzmacniacza.
Póki co gra to na sony cdx-gt 200 i najtańszym wzmacniaczu blaupunkt Gta 260.
Efekt jest taki że na tak prostym zestawie pojawił się w końcu ładne bassy i wyraźne soprany.
A wiec, drzwi wygluszone najdokladniej jak sie dalo(4 maty 50x50 na jedne drzwi) i co sie okazalo. Trzeszczy boczek
Moze to komus kiedys pomoze, wygluszajcie rowniez boczki od wewnatrz bo ten plastyk nie da wam spokoju. Ja myslalem ze bedzie ok i temu nie kupywalem dodatkowych mat, a teraz bede musial czekac miesiac zanim dostane przesylke z Polski
Co do dzwieku, jest naprawde ekstra. Jesli ktos uwielbia basik to Hertze daja spoooro. Troche daja po uszach wysokotonowce, ale zwrotnice maja przelacznik zmniejszajacy lub zwiekszajacy "syczenie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum