Wysłany: Pon Maj 05, 2008 12:42 Pozdrowienia dla xxxgrze
Hej!
Pozdrowienia dla xxxgrze który śmigał pewnie do domu Wałem, a ja właśnie wyjeżdżałem z Shella na spot Wielki szacunek za refleks i spostrzegawczość, bo nie przypuszczałem, że odmachasz, ale udało Ci się zanim zniknąłeś za krzakami Dodam tylko, że stałem jako drugi w kolejce do wyjazdu, więc dość trudno było mnie zobaczyć...
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 12:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wielkie dzięki. Również pozdrowienia. Machałem również do Kolegi kilka dni wcześniej około 8 rano ja jechałem jenopasmowym wałem w kierunku domu, Kolega stał w mega korku w kierunku Warszawy.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pozdro dla xxxgrze parkujacego przy aptece w Falenicy w niedziele tj. 18 maja 2008. Zatrzymalbym sie zeby pogadac, ale wiozlem tesciow i babcie z kosciola
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum