Mi też uje połamali kilka dni po kupnie roverka. Na szczęście tylko plastik połamany, ale i tak byłem wściekły. Termin rzuciłem dla przykładu. W sobotę może być problem , ale postaram się być. Niech się wypowiedzą Ci co planują być i sie cosik ustali
To ja powiem tak... w sobotę, punkt 17:00 bedę na błoniach. Postoję sobie chwilkę... papierosa zapalę... jesli ktoś się zjawi, to fajnie jak nie.. .to trudno. Inny sposób ustalenia terminu może nie wypalic .
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
super extra ja zajecia w poniedzialek na uczelni koncze o 18 to bede powiedzmy 15 po. jakby nie bylo gdzie sie podziac to spotkamy sie na poziomie 1.5 a potem najwyzej gdzies sie bryknie:) cya then
[ Dodano: Pon Paź 20, 2008 20:07 ]
Panowie dzieki za spota bardzo fajnie bylo zobaczyc tkaiego samego a jednak nieco innego rovera:) pozdrawiam
Pozdrawiam Zachodniopomorszczaków!
W sumie chętnie bym wpadł na jakiś spot, mam nadzieję że mi zrobią auto w poniedziałek jak obiecali bo mi układ sprzęgła padł i trzeba było części zdobyć i skrzynię wyciągać.
Jeśli aktualne, a auto będzie na chodzie to dajcie znać, gdzie dokładnie to postaram się przybyć.
Pozdrawiam.
Paweł.
_________________ Najpiękniejszy Rover wszech czasów "R 75" - tym jeździ się z klasą... innymi słowy fura nie z tej ziemi...
I jak było to spotkanie?
Jak tak to szkoda dla mnie, dziś dopiero odebrałem auto z naprawy.
Mam nadzieję, że niedługo coś lokalnego się stanie choć pogoda do bani.
Pozdrawiam Was.
_________________ Najpiękniejszy Rover wszech czasów "R 75" - tym jeździ się z klasą... innymi słowy fura nie z tej ziemi...
To mnie coś omineło . Brak czasu na odwiedzenie forum . Jak się coś znowu urodzi to ja chętnie. Steryd pozdrowienia dla Ciebie i Roverka zaparkowanego przy "Pralni" po raz "n-ty" :):)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum