Hehe...
Po wczorajszym meczu nic nie będę obstawiał, bo nie trafiam, ale chyba znów sprawdzi się stare przysłowie - różne drużyny grają, a wygrają i tak Niemcy.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Zagłosowałem na Holandię...grają wg mnie najrówniej, i przede wszystkim w każdym elemencie bardzo dobrze. Odprawili Włochy, odprawili Francję...a więc wygrać mogą z każdym;) Dobrze grają też Hiszpanie, choć osobiście bym na nich nie stawiał...;)
Jak dla mnie Rosjanie nie zachwycają...ładnie zagrali tylko z wyjątkowo słabą na turnieju Szwecją... Holendzy ich odprawią w ćwierćfinale;)
No i zostają Chorwaci i Włosi...którzy też sądzę niespodziankę mogą nam sprawić;) (tzn niespodzianka w przypadku tych pierwszych, bo jakiekolwiek zwycięstwo mistrzów świata niespodzianką nie jest... )
Jakbym dla zabawy miał obstawić...
Półfinały
Niemcy - Chorwacja Holandia - Włochy
Finał Holandia - Chorwacja
A jak będzie...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tylko, że moim zdaniem Chorwacja nie wygra z Turkami. A w półfinale Turcy wyślą do domu Niemców. Jak narazie tylko jeden mecz mi nie wszedł przez całe mistrzostwa w Totomixie. A był to...... no zgadnijcie
Hehe...
Po wczorajszym meczu nic nie będę obstawiał, bo nie trafiam, ale chyba znów sprawdzi się stare przysłowie - różne drużyny grają, a wygrają i tak Niemcy.
postawiłem na portugalię 50zł i się troszkę rozczarowałem
Tylko, że moim zdaniem Chorwacja nie wygra z Turkami.
Rowan gratulacje sportowego zmysłu!
Heh, meczu nie oglądałem, więc nie wiem kto w meczu był drużyną lepszą - oglądałem 5 min drugiej połowy dogrywki i karne...heh...w koszykówce bramka Turków byłaby "rzutem równo z syreną"...;) Karne Chorwaci wykonywali fatalnie (1/4) - trochę ich szkoda, bo w meczach grupowych pokazali wg mnie świetny futbol.
A zatem pierwszy półfinał Niemcy vs. Turcja....
To co nam się wydaje było wojną przed i w trakcie meczu Niemiec z Polską...to pikuś przy tym co tu się będzie działo przed i w trakcie meczu Niemcy-Turcja...
Mówię oczywiście z punktu widzenia Niemiec... o lol - chyba wezmę aparat i pójdę na miasto uwiecznić jakichś parę scen...
Eee... nie, ale ja naprawdę mam takiego nosa do wyników. Serio mówię. Dotad na Euro tylko jeden mecz mi się nie sprawdził Polska - Austria. A ogólnie w Totomixa już chyba ze 700zł wygrałem.
zawsze darzylem sympatia Holendrów głównie za seedorfa, davidsa i kluiverta teraz moze inny sklad ale jakos ten pomaranczowy dalej ladny :0 no i to co pokazali w fazie grupowej dodaje im skrzydel. W turków nie wierze i niemcow raczej nie pokonaja.
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Hehe... nie no teraz to musi być finał Turcja - Rosja
Ale sqbany Guus Hiddink - jakiś patent na wygrywanie w Mistrzostwach Europy ma... 4 latka temu Grecy, a teraz "Ruskich za pysk prowadzi" do finału.....
Ale grają, trzeba przyznać, bardzo dobrze.
Rowan napisał/a:
Holandia wygra z Rosją.
3mamy kciuki że wynik tego meczu obstawiony nie był...
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 00:14
Stawiam na Niemców choć Rosja jest chyba tutaj czarnym koniem. Oni chyba coś ćpają - jakies niewykrywalne anaboliki. podobnie latali koreańczycy jak małe motorki - ten holenderski trener ma chyba jakieś specjalne środki
Ale sqbany Guus Hiddink - jakiś patent na wygrywanie w Mistrzostwach Europy ma... 4 latka temu Grecy, a teraz "Ruskich za pysk prowadzi" do finału.....
Greków do mistrzostwa Europy doprowadził niejaki pan Rehhagel. Nie zmienia to faktu, że ten facet (Guus Hidding) potrafi czynić cuda. Postawiłem wcześniej na Rosjan i kibicuję im żeby zdobyli złoto, dalej się tego trzymam, ale gdybym miał zagrać o pieniądze to:
Hiszpania - Włochy x, 2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum