Yyy, AndrewS? A xxxgrze przypadkiem nie jezdzi amaranthowym 25 i R75? Poza tym ma rejestracje WOT... Spotykam go czasami na trasie więc raczej to nie on. No chyba ze to jego byle autko...
A tak serio to nasi durni urzędnicy nawet tego nie umieli dobrze zrobić - po 5 latach w niektórych powiatach zabrakło numerków i musieli dodać jeden znak - a dobrych wzrorów, sprawdzonych przez dziesięciolecia w bardziej zmotoryzowanych krajach jest dużo - żeby nie szukać daleko - niemiecki, francuski, brytyjski, ale nieeee.... Musieliśmy zrobić po swojemu.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Czy po sprzedaniu samochodu wyposażonego w tablice indywidualne mogę je przełożyć na nowy?
Niestety nie. Tablice te są indywidualne tylko z nazwy. Po sprzedaży samochodu z taką tablicą jej los jest taki sam, jak tablic zwyczajnych: podlegają zwrotowi
Co za idiotyzm, a wydajesz 1k na indywidualne...
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Już ktoś ją wcześniej podawał, ale jakoś chyba zginęła w tłumie.
Tomaszi napisał/a:
Co za idiotyzm, a wydajesz 1k na indywidualne...
Takich idotyzmów jest więcej.
Mnie najbardziej poraża, że nie można skopiować dobrych wzorców choćby z Niemiec - kraju, w którym motoryzacja jest na "trochę" wyższym poziomie...
Niee... My MUSIMY być oryginalni...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Akurat o tablicach troche wiem, 3 litery i 5 cyfr maja np wyszkow, ostrow, makow i jeszcze pare innych w mazowieckim. Przez takie cos tablicowcy musieli ponosic kolejne koszta i wykupic nowe matryce, aby wszystkie litery i cyfry zmiescily sie na alu
PS. ktoś z Was się tam zarejestrował? Mi za parę dni kończy się okres kandydacki ale już się udzielam
PS. 2: im więcej czytam o tych tablicach tym większa załamka: burdel gorszy niż w ZUSie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum