Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam, jak w temacie spaliła mi się żarówka w zegarku ale kompletnie nie wiem jak się do niej dobrać, deske mam cało w pseudodrewienku, i nie chcem tego odrywać. Proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 23, 2011 21:31, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 09:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mazda11, połóż sie na podłodze i wsadź głowe pod kierownicę, spojrz w prawo i ujrzysz wszystkie linki, sa one zachaczane o bolce i wpinane w metalowe zapinki...
Pomógł: 54 razy Dołączył: 23 Maj 2008 Posty: 942 Skąd: Zabierzów
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 19:49
Zapomniałem dodać,że podswietlenie zaczęło działać ale godziny nie widać.A wcześniej było na odwrót.Przy okazji załatwiłem połowe podswietlenia pokrętła szybkosci nadmuchu.Więcej szkód jak pożytku. Ale popatrze na te bezpieczniki i to podświetlenie od pokrętła niedługo bo brak czasu.
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 11:26
NEOSSS napisał/a:
filo, najpierw zabierz sie za bezpieczniki, następnie za sprawdzenie czy wszystkie wtyczki są podłączone do zegarka a potem za podświetlenie...
Okazało sie,że bezpiecznik był spalony.
Co do podświetlenia pokrętła to żarówka też spalona była.
Teraz sie zastanawiam dlaczego w radiu kasuje sie pamięć po wyjęciu kluczyka.
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 11:53
SONY CDX -GT 20.
Podłączałem według schematu i nic.
Nie wiem,czy coś nie było grzebane bo jak kupiłem auto to było w nim radio ALPINE 7155 L i też sie pamięć kasowała.
Jeżdze tak od września i dzisiaj coś mnie tak tknęło jak robiłem z podświetleniem.Pogżebe tam jeszcze ale chyba próbowałem już wszystkiego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum