A nikt nie napisze czy mu sie podoba moja gałeczka drewno+skóra.
OK - mi się podoba.
Sam jednak wybrałem podświetlaną bo mam drewno na panelu nawiewów i przed pasażerem - koniec drewna w samochodzie.
Jeśli ktoś ma więcej, np w kierownicy (podobają mi się te kiery jak cholera ), cała konsola środkowa, boczki na drzwiach i na desce to oczywiście bardziej pasuje gałka z drewnem ( i skórą )
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 09:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wielka racja, zgadzam się z tym. Już nie długo zamieszę zdjęcia takiej kierownicy bo właśnie taką sobie zamontuje.Już niedługo proszę o cierpliwość.
Pozdrawiam.
Czy przypasuje do rovera 200 i co z mocowaniem mieszka u gory bo nie ma tak jak w standardowej ze sie naciaga.
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 15:15
fornal napisał/a:
Czy przypasuje do rovera 200
Napisali, że do każdego samochodu ze zwykłym wstecznym
fornal napisał/a:
co z mocowaniem mieszka u gory
Ja osobiście bym podarował sobie ten pierścień alu, który ma przykryć śrubki i na to miejsce naciągnął mieszek.
fornal napisał/a:
a jak wam sie to podoba
średnio, na jeża - jak masz dużo drewna (łącznie z kierownicą) to może nawet ładnie wyglądać. Sam kształt mi jakoś nie podchodzi. No i trzeba wziąc poprawkę na cenę - czasami warto zapłacić więcej niż potem się wkurzać, że gałka się luzuje, odkręca albo wyciera.
Twoje auto - Ty decydujesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum