Tak samo jak kolega polecam firmę HRautomobil-naprawdę o.k.
Zamawiałem przycisk od klimy i kier.-dotarło po tygodniu ,ale to nie wina firmy tylko poczty...
Ceny o.k.-razem zapłaciłem ok.50 pln ,przesyłka solidnie zapakowana ,wszystko o.k.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 19:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Chciałbym polecić firmę AutoLand z Wrocławia, wczoraj zakupiłem u nich lampę przednią europejską do mojego R45, wszystko odbyło się tak jak było uzgodnione, gorąco polecam, firma specjalizuje się w lampach
Na 100% ART-BIZAR kupiłem u nich komplet filtrów, zamek, termostat bardzo szybka dostawa (i jeszcze gratis po telefonie oring uszczelniający chłopaki przysłaki-na swój koszt) naprwdę polecam
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 11:43
Polecam tego sprzedawce. Bardzo szybki, fachowy i miły kontakt.
Za poniższy komplet zapłaciłem 349zł. (transport gratis).
Mają dużo części do Rover-ków dostępnych od ręki po bardzo atrakcyjnych cenach.
Czy TomaTeam jest wiarygodny?? Bo zakupiłem wczoraj u niego na sklepie linki do ręcznego ale nie mogę się z nim w ogóle skontaktować... Myślicie że powinienem być spokojny??
Polecam gorąco sprzedawcę o nicku MASLOTM http://allegro.pl/show_us...php?uid=2038187 z okolic Namysłowa, tel. kont. 889077225. Ma do sprzedania na części lekko rozbitego, b.ładnego ZR 105 z 2005
Mechanizmy podnoszenia szyb, siłowniki - wszystkie typy aut.
Sprawdziłam osobiście ich profesjonalizm i uczciwość w podejściu do klienta.
Electric_Life
Łomianki
TEL.022/424 82 08
KOM.0 606 332 333
Polecam sprzedawcę o nicku : siwes . Pełny profesjonalizm,wspaniały kontakt,praktycznie nowe części i co najważniejsze nie drogo
Komplet reflektorów europejskich -jak nówki sztuki do Rover 45- 400pln
...wczoraj otrzymałem od pana Roberta po raz drugi cześć do Kochanicy- wąż dolny filtra powietrza- stan igła.Polecam, konkretny gość, wspaniały kontakt, cena zawsze do dogadania, expres przesyłka i zawsze wspaniale zabezpieczona . Jeszcze raz przypomnę nick z allegro : siwes
Polecam również pana o nicku: lukasz334cn , zajmującego się obszywaniem kierownic skórą- pełen profesjonalizm, godny polecenia
Ostatnio zmieniony przez Jugol Pią Paź 09, 2009 23:12, w całości zmieniany 1 raz
Polecam sprzedającego Kacper_duch kupiłem na jego aukcji kpl. filtrów co prawda do Hondy Accord CC7 ale to bliźniak R600 więc wszystko pasuje,profesjonalne podejście do aukcji(sprzedawca wymaga podania wszelkich danych potrzebnych do sklasyfikowania pojazdu celem potwierdzenia i doboru odpowiednich części)bardzo dobry kontakt,wysłane towary są w pełni zgodne z opisem ogólnie pozytywnie,sprzedawca posiada także inne markowe japońskie części Akebono,Ashika do Accorda CC7 które nie odbiegają jakością od innych markowych a z powodzeniem można je zastosować w R600(bliźniak) i za rozsądną cenę,Polecam
Po raz kolejny przeszedłem udaną transakcję z użytkownikiem naszego forum bear007. Adres jego strony internetowej: http://www.mdmauto.pl/
Polecam w całej rozciągłości. W zimę raz kupiłem dwie rzeczy (pas przedni i zamek bagażnika. Teraz znowu było mi potrzeba kilka gratów (joy od lusterek wraz z wtyczką, wtyczki do lusterek, guziki od podgrzewanych foteli) napisałem maila i wszystko się znalazło co chciałem w atrakcyjnych cenach.
Oby jak najwięcej takich ludzi.
Pozdrawiam
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Land Rover Texaco MTF94 MTF-94 olej skrzyni manual (numer 809682115) niewiem czy dobrze to umiescilem podobno ciezko jest dostac taki olej w 1l a gosc wlasnie sprzedaje
Polecam wspominianą już firmę ART-BIZAR. Zamówiłem maskownicę głośnika bo nie było i pasy tylne bezp. bo się nie chciały rozwijać. W w sobotę złożyłem zapytanie, w niedzielę przesłałem im potwierdzenie przelewu, w poniedziałek nadano wysyłkę. Dobry kontakt i ceny nie wygórowane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum