Wysłany: Wto Lip 01, 2008 15:08 Spot Kraków
Witam wszystkich!!!
Chłopaki może zorganizujemy jakiś spocik w Krakowie??? Jest ktoś chętny?? mi pasuje każdy termin:) więc czekan na jakieś propozycje:)
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 15:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 15:12
Szymonek napisał/a:
Chłopaki może zorganizujemy jakiś spocik w Krakowie??? Jest ktoś chętny??
hmm są tu też kobiety
a co do spotu, to w najbliższy weekend jest Zator, więc pewnie za tydzień byłoby więcej chętnych
Jeśli mi nic nie wypadnie to standardowo będę no chyba że masz coś przeciwko kobiecie w R
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 15:14
tuńka napisał/a:
Szymonek napisał/a:
Chłopaki może zorganizujemy jakiś spocik w Krakowie??? Jest ktoś chętny??
hmm są tu też kobiety
a co do spotu, to w najbliższy weekend jest Zator, więc pewnie za tydzień byłoby więcej chętnych
Jeśli mi nic nie wypadnie to standardowo będę
Przepraszam bardzo, poprawiam się Witam również Panie:)) Kurcze coś mało zorientowany jestem jaki Zator jest w następny weekend???
hmm są tu też kobiety
Jeśli mi nic nie wypadnie to standardowo będę no chyba że masz coś przeciwko kobiecie w R
tuńka co z tym wiekszym spotem/zlotem co mial byc organizowany na poczatku lipca - w koncu zostal przelozony na sierpien?
U mnie roznie z wolnym czasem bywa, ale jesli bylby takowy spot zorganizowany w okolicach przyszlego tygodnia, to nawet gdyby mi wyjatkowo termin nie pasowal, to i tak chociaz na te pare chwil postaram sie przyjechac
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 00:18
To ja proponuję 13.07, standardowo pod Realem a co do godziny, to jak dla mnie najlepiej byłoby po 16:00 bo będę wracała z rodzinnych stron, ale dostosuję się do tego co będzie ustalone na forum i postaram sie pojawić
strogonov napisał/a:
tuńka co z tym wiekszym spotem/zlotem co mial byc organizowany na poczatku lipca - w koncu zostal przelozony na sierpien?
raczej tak, ja na pewno nie wyrobie się z przygotowaniem tego na pierwszą połowę lipca i z Pawłem_W doszliśmy do wniosku, że lepiej będzie przełożyć to na sierpień
To ja proponuję 13.07, standardowo pod Realem a co do godziny, to jak dla mnie najlepiej byłoby po 16:00 bo będę wracała z rodzinnych stron, ale dostosuję się do tego co będzie ustalone na forum i postaram sie pojawić
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 14:54
Mnie na pewno nie będzie w Krk 19-20 i 26-27
[ Dodano: Wto Lip 15, 2008 22:41 ]
Proponuje ustalić jakiś konkretny termin, mimo tego iż w najbliższe weekendy mnie nie będzie w Krk więc na spotach też nie będę, ale bez ustalenia terminu ciężko będzie ze zorganizowaniem czegokolwiek, wiem już z doświadczenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum