Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Ostatnio zauwazylem ze jak auto stoi i jest wlaczona klima w momencie zalaczenie sprezarki z rury wydecjowj leci dym. kiedy sprezarka sie wylacza dymienie ustepuje.i tak jest za kazdym razem.Czy cos jest nie tak czy nie mam sie czym martwic?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 23, 2011 21:58, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 19:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak dymienie utrzymuje sie przez caly czas pracy sprezarki.
Wydaje mi sie ze dym jest niebieski ale bylo ostre slonce dlatego nie jestem pewny.
sprawdzalem stan oleju i nie ubylo ani kropelki a przez ok 1.5 miecha zrobilem ok 2,5 tys km
Dzieki za pocieszenie.juz sie balem ze cos jest nie tak!
Bardzo mi sie to podoba ze majac wlaczona klime autko praktycznie nie traci mocy i nie musze sie martwic tak jak inni w momencie wyprzedzania.jestem coraz bardziej zadowolony z mojego ROVERka!:)
nom jest bardziej zmulony właściwie tylko podczas ruszania i przy prędkościach powyżej 150km/h pozatym właściwie się nie odczuwa wpływu klimy podczas jazdy
a tak z innej beczki. zobaczylem ostatnio ciekawe ogloszenie dotyczace R600 sdi.Zadzwonilem do goscia i mowi mi co ten samochod ma za wyposazenie i nagle dodaje ze jest tam silnik sdi czyli ze zmienna faza rozrzadu.powiedzial tak bo takie samo oznaczenie maja silniki z grupy vw i one maja zmienna faze rozrzadu.
wiec wynika z tego ze albo ja czegos nie wiem albo ten gosciu robi wszystko zeby go sprzedac!
ile jest w tym prawdy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum