Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1995
Witam
Mam pytanie czy powodem odklejania się szyby od tego mechanizmu może być fakt, że on szarpie?(tak mi powiedział mechanik ale nie wiem czy to możliwe).
Sytuacja przedstawia się następująco:W prawej szybie przedniej cały czas odkleja mi się ona z tych łapek mocujących, klejona była już ok 5 razy w różnych firmach i zawsze odkleja się.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 17, 2011 20:57, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 12:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
pierwsze co zrób to kup silikon do uszczelek w sprayu i spryskaj szybę w rogach tak żeby pociekło po prowadnicach ,
u mnie szyba nie chodziła wcale albo z pomoca ręki stawała ukosem , ale zdrowo popsikałem sprayem i jest ok , koszt ok 10-15zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum