Witam serdecznie, dzisiaj co prawda nie ja ale mój tato z mamusią wybierają sie nad nasze polskie morze jednym z moich Roverków, a więc będą pozdrawiać na trasie Warszawa - 3Miasto - Łeba ogólnie jadą zwiedzac wybrzeże na około 2 tygodnie tak więc podziekuje za odwzajemnione pozdrawienia jesli któryś z forumowiczów lub klubowiczów zauważy charakterystcznego R600 koloru Midnight Blue na ciemnych szybach i xenonach z antenką CB o imieniu WM 77844 z naklejeczką klubową obok...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 07:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
MaReK, gdybyś jeździł motorem a potem wsiadał w samochód i nazbierał trochę punktów to musiałaby Cie Viola wozić krówką tak jak mnie IInvit... W sierpniu mi minie data to przypędzę jakimś Range Rover'em lub Land Rover'em może wstydu nie będzie
MaReK, gdy się ma 280kM lub 320kM pod maską sam dźwięk doprowadza do tego że noga staje się ciężka, CB owszem na początku pytanie o dróżke a potem Off i ryk, ryk ryk silniczka... Przyspieszenie takie samo jak zwinięcie manetki chociaż na motorku najlepsza jest adrenalina i uciekające policzki
MaReK, X5 4.4i - 320kM, Volvo S80 T6 - 280kM, moge jeździć seria 600 silnik T - 200kM a tak na poważnie to jakoś zakochałem się w dźwięku klekota i po obecnym R600 SDi będzie MG ZS 2.0 CDT, trzeba troche przyhamować bo jeszcze życie mi miłe...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum