Wiem że od 45 pasują do 400tki, więc prawdopodobne że przy 200tkach jest podobnie
Sprawdź na allegro czy drzwi do obu samochodów są takie same. Jeżeli tak, to na 99% będą pasować (o ile nie różnią się wiązką kabli - elektryczne).
ale nie powinny bo po co? Tym bardziej że przełączniki chyba te same.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 202 Skąd: Wrocław
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 23:06
Tez miałem właśnie oto pytać , bo te z 25 fajniusie są i mam taki plan jak nadmiar kasy będzie aby zmienić na te od 25 i jeszcze myślałem nad blenda nad tylną rejestracja bo jest w części chromowana i tez elegancko wyglada
Pomógł: 25 razy Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 387 Skąd: Wrocław / Lubrza
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 18:34
a czy elektryczne lusterka w R200 składają się lustrem do drzwi? np żeby złożyć jak stawia się przy ulicy?
w sumie próbowałem to zrobić i tak po dociśnięciu ok 1/4 obwodu koła zaprzestałem bo bałem się że pęknie coś, robiłem to w sumie jak już było ciemno i nie chciałem ryzykować dalej bo opór rósł razem z siłą przykładaną
szukałem ale jakoś nie mogę znaleźć w szukajce .. może ktoś umie lepiej i poda mi linka do tematu zapodania lusterek od 25 do 220sdi ... i czy jako że posiadam w swojej 200 manualne to jestem już skazany na manuale czy też mogę się pokusić o zakup elek. z podgrzewaniem i też będą banglać
Co do elektryki, to pradopodobnie czek Cie ciągnięcie przewodów do drzwi, ale wszystko jest do zrobienia. Schematy są w rave Problem bedzie z przejściem przez kostki w drzwiach pewnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum