Witam wsyzstkich Roverkowcw
Po krotce o sobie
Damian z pod Poznania
jezdzilem przez 2 lata R 25 potem fatalna pomyka i zmieniem na Renault scenic no i od 3 dni wreszcie to na co czekalem ROVER STREETWISE doskonaly idealny akurat.
Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 12:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no to co... na spocik do kraka moze przyjedziesz?
Ja chetnie sie pojawie w kraku w pierwszej polowie sierpnia, bo chcemy posadzic Violke do MGF'a, a ja chetnie przejechalbym sie Streetem
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
kolejny Streetwise na Forum
Gratuluję dobrego wyboru (też się przymierzam w średniookresowej perspektywie czasu ).
Tym bardziej że znasz już R25 prosiłbym Cię o wszelkie wrażenia, odczucia, opinie, przeczucia nt. Streetwise`a na tle "zwykłej" 25
No i o jakieś fotki bym prosił
[ Dodano: Nie Lip 27, 2008 02:54 ]
dragostreetwise napisał/a:
ROVER STREETWISE doskonaly idealny
absolutnie się zgadzam
dragostreetwise [Usunięty]
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 12:36
Wszyscy sie ze mnie smieją kiedy mówie ze dla mnie liczy sie SATYSFAKCJA z jazdy autem. Majac scenica nie czulem ze jezdze. Teraz jest inaczej. W miare czasu postaram sie zamiescic pare zdjatek i uwag streetwise.
oo, i to jeszcze wersja 3 drzwiowa
jeszcze ładniejsza i jeszcze rzadsza
BTW. wie ktoś może ile wyprodukowano Streetwise`ów
przekopałem cały interent i tylko przeczytałem że planowano 500 szt. rocznie
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 17:01
Witaj i działaj z tym wstępowaniem
dragostreetwise napisał/a:
Zamierzam opłacic składeczke i wstapic do klubu
Widzę, że też masz PZ (Poznań - Zadu***)
Myślę, że po wakacjach rozruszamy trochę Roverki w Poznaniu. Liczę, że pojawisz się na spocie.
P.S.
Auto -REWELEACJA!
Do "mrugania" na asfalcie
dragostreetwise [Usunięty]
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 19:59
dziekuje wszystkim za ciepłe powitanie i za ocene autka.
Co do spotu to juz nie moge sie doczekac i mam nadzieje ze sie ruszy na ziemi wielkopolskiej.
Pozdrowionka i jeszcze raz dziekuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum