Wysłany: Nie Sie 03, 2008 16:42 Pomoc w badaniach - prosba :)
Witam,
jako że i na mnie przyszedł czas napisania pracy mgr, potrzebuję chętnych do badania. Pracę piszę pod okiem prof. Bogdana Wojciszke ze Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie.
Jedynym kryterium dla badanych jest wiek 18-35 lat oraz NIE bycie studentem ani absolwentem psychologii.
Badanie wypełnia się w internecie, zajmuje około 20 minut i dla mnie jest bezcenne.
Jedyne czego potrzebuję to adresów mailowych osób, które chciałyby wypełnić moją ankietę. Każdemu muszę wysłać indywidualny link do badania.
Będę wdzięczna za każdy mail! Potrzebuję Was ponad 100.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
nie wnikalem dokladnie OCB w badaniu , ale prosba zeby nie pisac o czym to bylo, bo rozne osoby dostaja rozne rodzaje linkow, dlatego nie moge go wkleic tutaj "jednego" dla wszystkich .
dzieki raz jeszcze
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum