Violka, sto lat!!!!
Wszystkiego naj, naj, naj. Spełnionych marzeń, górki kasy, upragnionego MGF, uśmiechu, słońca, pocieszy z Mareckiego.
Oprócz tego mega wielkiej ilości uśmiechu i radości.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE ŻYJE NAM
STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE ŻYJE NAM
JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ŻYJE ŻYJE NAAAAAAAM
NIEEEECH ŻYYYJEE NAAAAAAMMMM
khm, hmmm, no więc ten tego wszystkiego najlepszego
z okazji tej uroczystości, sto lat radości
żeby nie było, sam ten tekst wymyśliłem, więc jeśli zobaczę kogoś kopiującego bez mojej zgody to nie daruję
P.S. Marecki, ten co barcik zapodał to było owszem dla wiolki, ale (najprawdopodobniej ) dotyczyło także twojej osoby
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
P.S. Marecki, ten co barcik zapodał to było owszem dla wiolki, ale (najprawdopodobniej ) dotyczyło także twojej osoby
To dobrze ze mi wyjasniles Tempest Juz sie balem, ze harem Barcika wchlona wszystkie uzytkowniczki forum
Na pewno Violla zabierze glos w tym watku tylko narazie o nim nie wie, a niestety w pracy jakis fan golfa zablokowal jej dostep do strony roverki.pl Gdybym goscia dorwal wlozylbym mu rozgrzany pogrzebacz zimnym koncem do dupy... zeby sie popazyl jak go bedzie wyjmowal!
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum