jasiu87 odszukaj stary wątek o rowerkach na srebrnym ekranie (?) i tam wpisuj. Ja dodam tylko, że ostatnio w powtórkach Kryminalnych zauważyłem, że Zakościelny wozi się MGFem
Nadawany na kanale Hallmark serial "Morderstwa w Midsomer". Główny bohater, inspektor Barnaby najpierw jeździł Roverem serii 8 ( a nie jestem pewien, czy w najstarszych odcinkach nie jeździł jeszcze starszym modelem), potem R75. Potem przesiadł się do Jaguara.
M
Ostatnio zmieniony przez maciekmpl Wto Sty 20, 2009 22:10, w całości zmieniany 1 raz
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 01:06
xROnx napisał/a:
tom214Si napisał/a:
A R z teledysku ma lubuską tabl. indywidualną. Podróbkę zresztą.
Reklama w TVMango na TVNTurbo pasty do polerki lakieru.
W ktoryms momencie mily Pan poleruje grilla w granatowym R200, a lektor ktory opowiada o pascie mowie "... z latwoscia usunac rysy nawet w rowerze ..."
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
W filmie "A na koniec przyszli turysci" w niecalej szostej minucie, w Oswiecimiu, R400 (lub R600) BRG
Kruchy, masz ten film może? Chciałbym go w końcu zobaczyć. Pochwalę się, że w tym filmie zagrały moje rekwizyty - syntezator i jakieś obrazki oraz gitara kuzyna . Ciekawe czy znam tego rowerka .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum