widze ze tu juz sa wyznaczone osoby do organizacji spotow
Nikt nie jest ani wyznaczony ani zmuszany do organizacji. Wręcz miło by było zobaczyć "nowe twarze", które motywują innych do spotów. Najlepiej zaproponuj datę, przybliżoną porę i miejsce spotu i stwórz listę (zaczynając od siebie ). Kolejne osoby będą się dopisywać i zgłaszać uwagi co do czasu i miejsca i w końcu coś się wyklaruje. Jeśli nikt nie weźmie tego tematu w swoje ręce i nie poprowadzi gawiedzi za rączkę to będzie się tak sprawa ciągnąć ze dwa miesiące .
[ Dodano: Nie Sie 10, 2008 08:38 ]
Wszystkim wybierającym się na spot przy realu w Czeladzi proponuje spotkanie przy MACDONALDZIE o godzinie 17.00 który mieści się zaraz koło reala ponieważ parking przy realu jest bardzo rozległy i był by problem z zaparkowaniem i odnalezieniem się.więc myślę że nie jest to głupi pomysł z mojej strony.
Ja bede, ale tak ok 18.00
Mam sprawe do zalatwienia w ketach/malopolska i musze tam byc na 16.
Wiec na 100% na 17.00 do czeladzi nie dam rady dojechac. Ale o 18 bede napewno.
Bedzie to moj pierwszy spotek a mojego r mam dopiero od troche ponad miesiaca.
Ciesze sie ze bede mogl Was spotkac
Do zobaczenia
A ja bylem ku%&!^a o 19:30, bo ciagnalem sie jak slon przez chelm slaski i imielin.
Ja pie*&^%*^e caly slask chyba wracal z beskidow i akurat przez chelm i imielin (na zlosc jeszcze remontuja droge w chelmie na chelmskiej i przy wjezdzie do imielinia ).
Wyjechalem z kent ok 16:30 a w czeladzi bylem dopiero o 19:30.
Objechalem najpierw caly parking kolo MC a potem pozostala czesc wokol M1 i juz nie widzialem zadnego roverka
Tak bardzo chcialem sie z Wami spotkac drodzy koledzy i kolezanki ale niestety nie zdazylem na spotka
Mam nadzieje ze za niedlugo znow cos sie zorganizuje i wtedy to juz napewno dojade na czas.
Pozdrawiam Was goraco i do szybkiego zobaczenia!!!!
Dziękuje wszystkim którzy zjawili się na spocie w Czeladzi czyli ralfi83 wraz ze swą wspaniałą dziewczyną Anią i buli wraz z kolegą.Bardzo mi przykro ze coldmanns miał pecha z powrotem z Kęt i nie zdążył dojechać do nas na czas ,a czekaliśmy do 18.45.Myślę że następny spot będzie bardziej udany i zjawi się więcej roverkowiczów.Proszę śledzić forum i jeszcze raz dziękuję za spotkanie i pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum