Wysłany: Nie Sie 10, 2008 20:16 granatowy r200 na xenonach
pozdrawiam granatowego r200 na xenonach, którego widziałem rano w sobotę jak pędził przed Ostrołęką od strony Warszawy, a dzisiaj znowu go napotkałem przed Ostrołęką tyle, że od strony Szczytna. Swoją drogą te xenonki nawet fajnie wyglądały, albo to jakieś bluevision czy coś.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 20:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Też o nim pomyślałem (on te xenony ma w soczewkach).
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Tak!! dokladnie to auto, wczoraj wiechał mi na chwilę na ogon, potem nawet chyba mnie wyprzedził, ale potem eksplozja mocy zostawiła w tyle jego i kilkanaście innych aut z całej kolumny
W każdym razie gorąco pozdrawiam
no tak:) o 7 rano Cię nie widziałem, ale jak wracałem to już tak:) w sobote to ja o 5 20 wyjechałem z Warszawy do rucianego na mazurki:) Czyli widziałeś kiedy wyjechałem i kiedy wracałem:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum