hehe tak to jest jak pisza dwie osoby w jenym czasie:)
mi tam generalnie pasuje kazdy weekend. tylko kwestia tego czy w niedziele bada chetni "wypozyczyc" tor...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 12:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Za chwile wrzuce link do filmiku z moim przejazdem jeszcze Mazdą 323 (oraz przejazdem kolegi MX-3) na torze w Kisielinie... da to jakis obraz jak fajnie można tam pośmigać...
tak wiadomo ... że tak średnino z dostepem do toru jest Tzn. generalnie indywidualnie nie jest łatwo wjechać, bo mieli trochę problemów ze zniszczeniami i kulturą na torze i z tego powodu tak od ręki nie wpuszczają. Jeśli chodzi o grupy zorganizowane, to wynajęcie toru dla powiedzmy 10 samochodów na 8h to koszt ok 1000PLN. Na mniejszą ilość godzin ceny byłyby ustalane indywidualnie. Ale tak czy tak, to kilkadziesiat PLN/samochód trzeba by było zapłacić. Co do terminu to nie był w stanie mi od ręki powiedzieć czy jest weekend 13 - 14 wolny tor. Mam maila do gościa i jak byśly znali dokłądniejsza liczbę chętnych, to można by było coś dokładniej ustalić.
Proponuję zrobić wstępną listę na niedzielę 14.09 i jak sieuda za rozsądne pieniądze wjechać na tor to ok, a jak nie to zrobimy po prostu spocik roverkowy "beztorowy"
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 17:04
Ja jestem chetny, ale tor chyba bedzie trzeba odpuscic. Nawet jesli sie pojawi 10 aut, to wydatek powiedzmy 70zl/auto to dosc sporo (a smiem watpic, zeby chcieli zejsc nizej, nawet jakbysmy siedzieli tam powiedzmy 3-4h bo w koncu 3-4h miedzy powiedzmy 12 a 16 to tak jakby oni stracili caly dzien).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum