wiatm i prosze ponownie o pomoc, sugestie
doprowadziłem mojego roverka juz prawie do stanu bdb, mam jeszcze jeden problem.
stukanie w prawym kole tak jakby cos było lużne takie głuche stukanie jakby luzny drązek. nie koniecznie na dziurach wystarczy ze na lekkich nierównościach wpadnie w drganie . Jak hamuje to tez wpada to cos co stuka w drganie i wydaje taki dziwny głuchy stukot .
Dodam ze autko było uderzone w to kółko, miał wymienioną kołyske , i belke bo kółko cofnęło sie o 2 cm. Byłem nim na geometrii, zbieżności i wszystko OK.
Prosze o pomoc , równiez bede wdzieczny o wskazanie mechanika który dojdzie co to jest
Dziekuje z góry
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 21:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam, wiem ze niewiele Ci to pomoże ale mój znajomy miał 416 i miał dokładnie takie same objawy!
Pojeździł trochę po mechanikach i żaden nie zrobił tego do końca! Najlepsze jest to ze każdy kolejny miał inna teorie! Jak sie okazuje nietrafną!
Odebrał, pojeździł i problem znów sie pojawiał! Chłopak sie przestraszył i sprzedał auto! A szkoda!
Ale będę śledził ten wątek może znajdzie sie ktoś kto będzie wiedział co to jest a wtedy będę wstanie uspokoić kolegę!
Powodzenia!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum