Wysłany: Sro Sie 20, 2008 20:57 Warszawa Wał Miedzeszyński klubowy R45 WF.....
Pozdro dla kierownika klubowicza ciemnego R45 na numerach WF.... widzianego dzisiaj na Wale za rondkiem w strone Falenicy. Najpierw myslalem ze to Kruszon, ale Kruszon ma chyba WOT.... Mrugnalem swiatlami i machnalem reka, ale chyba nie bylo reakcji
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 20:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 14:19
chyba masz racje dzisiaj widziałam też klubowe granatowe R45 na rodzie Lubomirskiego i to też chyba nie był mr
również pozdrawiam tajemniczego kierowce
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 06:59 Re: Warszawa Wał Miedzeszyński klubowy R45 WF.....
Senn napisał/a:
.... Mrugnalem swiatlami i machnalem reka, ale chyba nie bylo reakcji
Widziałem tego gościa chyba kiedyś w Józefowie i też pozdrawiałem. To chyba ten przypadek który mnie tak wkurza. Nieklubowicz w klubowo oklejonym Roverku.
W związku z tym mam mały apel. Jak sprzedajecie swoje Klubowe Roverki zdejmujcie Klubowe naklejki, jak kolejny właściciel będzie chciał przystąpić do Klubu to dostanie własną.
Dzięki temu nie będzie takich sytuacji na drodze, że pozdrawiasz gościa a ten patrzy na ciebie jak na idiotę.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum