sam zmieniles czy juz takiego kupiles bo jak ta 2 opcja to pewnie po dzwonie nitk nie zalozyl
Sam założyłem, bo mi się skrzydło rodem spod remizy nie podobało i się efektem chciałem pochwalić Moim zdaniem auto wygląda jeszcze potężniej (bo bardziej widać jak szerokie jest na dole) no i zdecydowanie bardziej dystyngowanie i elegancko... BTW. skrzydło ma się dobrze, jest całe i zdrowe i nie po żadnym dzwonie... :jezor:
Bardzo chętnie bym się go pozbył bo zawsze trochę miejsca zajmuje, ale kiedyś przy sprzedaży auta, kupujący mi powie albo że rozbite albo że niekompletne
ok tak sie chcialem dowiedziec, ale prawde mowiac traci caly swoj urok bez skrzydla, taki seat leon sie robi z tego
Wiadomo że gusta są różne... ale według mnie obiektywnie patrząc teraz wygląda bardziej harmonijnie i chyba jeszcze bardziej agresywnie... zresztą wszyscy którzy go widzieli przed i po zmianie na żywo, twierdzą że wyszło idealnie
Czy ja wiem czy to antytuning Osobiście (wiem wiem... kwestia gustu) preferuję minimalizm ze smakiem, a seryjne skrzydło ZR'a wydaje mi się trochę zbyt "ordynarne", więc jeśli miałbym mieć ZRa, to bardzo chętnie widziałbym właśnie spoilerek od 25... Więc jak dla mnie jest bardzo
a to skrzydlo (od zr-a) pasowaloby do mojej 214tki ? bo jezeli tak to i cena nie bylaby jakas wygurowana to tez bym byl zainteresowany kupnem...
Będzie pasowało, ale nie wiem czy będzie ładnie... Pamiętaj że ZR ma dodatkowo poszerzone zderzaki i progi a i tak spojler wydawał się za duży. Jak chodzi o ceny to chodzą skrzydła od 300-500zł, ale moje nie jest na sprzedaż
dla mnie to jednak antytuning, tak jak ktos napisal upodobni sie auto do seata, czy civica jakiegos.
oczak zerkaja zadziornie to i z tylu jest odpowiednio dla mnie to skrzydlo jest ladnie wkomponowane, chociaz nie jestem zwolennikiem wielkich parapetow to tutaj uwazam ze jest ok
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Słuszna uwaga, dobrze, że całość jest dość spójna. Jednak biorąc pod uwagę mój gust, to do szczęścia wystarczył by mi r25 z silnikiem, zawieszeniem i felgami od MGZR160, dotego lekko przyciemnione szyby, dyskretna chromowana końcówka wydechu i jest cacy
seryjne skrzydło ZR'a wydaje mi się trochę zbyt "ordynarne"
w takim samym stylu sa zderzaki takie to juz auto
Nie do końca się zgodzę - zderzaki wyglądają całkiem nieźle. Jedyne do czego bym się jeszcze przyczepił to te dokładki boczne do zderzaka tylnego, ale już nic nie będę zmieniał
[ Dodano: Wto Sie 26, 2008 11:38 ]
Viniu napisał/a:
biorąc pod uwagę mój gust, to do szczęścia wystarczył by mi r25 z silnikiem, zawieszeniem i felgami od MGZR160
aaaa bo Ty masz nowszego ja myslalem ze takiego jak ja...
ale po tej focie widac ze brakuje mu bardzo spojlera, tak jak juz mowilem wczesniej seat leon... sportowy charakter uciekl jezeli chodzi o wyglad, ale oczywiscie to moje zdanie
ale po tej focie widac ze brakuje mu bardzo spojlera, tak jak juz mowilem wczesniej seat leon... sportowy charakter uciekl jezeli chodzi o wyglad, ale oczywiscie to moje zdanie
A seat leon w mocniejszych wersjach nie jest porządnym, sportowym autem? Hmmmm, moim zdaniem taka Cupra zjada nasze ZRki na śniadanie... :jezor:
No właśnie tak jest z gustami... Ty byś nie zdjął nigdy spojlera, ja bym nigdy nie założył twoich lamp tylnych. I dlatego właśnie Świat jest taki piękny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum