Miecio a nie prosciej sobie sciagnac RAVE ze strony klubowej i odpuscic sobie wszelakie instrukcje skoro masz problem??RAVE to fabryczne ksiazki serwisowe Roverkow.Poszukaj w technicznym faq na www.roverki.pl
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Mam przecięte kable przy tylnej klapie i mimo pruby sztukowania wybija bezpiecznik ogrzewania szyby.To Nowy nabytek i nie młodzieniec więc nie wiem co mnie jeszce spotka a napewno spotka.Więc szukam pomocy.
Sprawdz kable po drodze od bezpiecznika do szyby i pobor pradu na wylaczonej szybie.Moze masz gdzies zwore wczesniej.Jaki bezpiecznik masz zalozony do szyby?Nie jest za maly?Problemem moze byc tylko zwora jak Ci bezpiecznik wyrzuca i instrukcja nic Ci tu nie da.Bedziesz mial tam jak otworzyc i zamknac bagaznik i jak odpalic auto.Skoro jestes poczatkujacy to pamietaj ze na forum dziala system punktowania i jak ktos wpadnie na rozwiazanie Twojego problemu to masz przycisk "pomogl".To tak na przyszlosc
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum