No właśnie nie mam, ale mam z prawej strony szyby przyczepiony jest jakiś plastik z odchodzącym od niego kabelkiem, więc pomyślałem, że to może być jakieś ogrzewanie...jeśli to nie to, to nie wiem do czego to może służyć....?
Kurde panowie dzięki a ja się zastanawiam co to za bonusowy głośnik koło pasażera i co za pacan mi coś pod lusterkiem na szybę przykleił
Ciekawe czy można by to pod inny telefon zrobić wymieniając wtyk...
Co jest w centralce ? Przecież zestawy głośnomówiące nie potrzebują nic poza mikrofonem i głośnikiem ?
marcin_przybys udało Ci się rozwiązać problem z tą anteną GSM ?
Pracuję poniekąd w branży i wiem, że niektóre takie zestawy zawierają właśnie zewnętrzną antenę, ale fizycznie to raczej mało potrzebne aby owa antena była spięta z telefonem, bo takowe mają dziś "zasięg", a raczej moc odbiorczą sygnału wystarczającą.
Możesz jednak użyć takiej anteny jeśli masz modem GSM aby sobie ogarnąć dobrej jakości internet w autku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum