sam pisałeś w poprzednim poście, że rocznik 94' a nie 96' jak w linku, który podałeś
tak sobie z ciekawości przejrzałem alle i znalazłem właśnie z 94' Corsę z silnikiem 2.0 i 150KM
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 19:30
Na początek myślę coś takiego było by dobre (pasuje też do większych silników)
i w sumie niedrogo, nie wiem tylko ile można się po tym kolektorze spodziewać i ile wyjdzie przesyłka.
http://www.potn.co.uk/p1402288.htm
Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 567 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 10:25
Jak cos moj R jest na czesci do rozsprzedania, albo do kupienia w calosci Od razu mialbys 1.8VVC, silnik jest taki jak 1.4 wiec nie musialbys nawet w dowodzie przebijac pojemnosci
Na początek myślę coś takiego było by dobre (pasuje też do większych silników)
i w sumie niedrogo, nie wiem tylko ile można się po tym kolektorze spodziewać i ile wyjdzie przesyłka.
http://www.potn.co.uk/p1402288.htm
ale w r masz poprzecznie montowany silnik a ten kolektor jest do wzdluznie montowanych
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Powinien pasowac,
napisane jest ze do MG ZR 1.4 a po drugie, czerwonym drukiem jest napisane ze zdjecie jest tylko przykladem i nalezy sprawdzic w specyfikacji czy pasuje.
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 14:03
rodi*, Ty jesteś gdzieś tam w GB tak
Możesz orientacyjnie powiedzieć ile wyszła by przesyłka takiego kolka
Też mi się wydaje że powinien pasować, poza tym do silników 1,6 i 1,8 jest ten sam montowany
Pozdrawiam
Heju najtansza opcja to jakbys znalazl firme ktora przewozi przesylki miedzy Polska a UK. Jest tego w necie od groma. Jesli zdecydujesz sie na ich kuriera to moze to sporo kosztowac. A nie masz znajomych w UK?
Z drugiej strony, to on wcale taki tani nie jest. Nie wiem po ile teraz stoi £, ale jakby nie bylo wyjdzie Cie gdzies okolo 200£. Za taka kase to moze dostaniesz gdzies w PL, bez zbednych stresow i wogule.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum