Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 20:30 Warszawa Mokotów Rover 200 na taxówce :)
Idę sobie dzisiaj rano do szkółki i nagle moim oczom ukazuje się Srebrny roverek z "Taxi" na dachu myślałem że śpie Aż się zatrzymałem i zrobiłem fotkę Ciekawe czy dużo klientów ma
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 20:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kiedys go zaczepialem, ale to starszy Pan i sprawia wrazenie taksowkarza z poprzedniego systemu Moze sie myle... jak go wypatrze kiedys i bede mial 50 zl wolne to pojade z nim do okola i sprowokuje do dyskusji na temat tego auta
W 5d R200 wiecej miejsca z tylu jest jak w moim ZT
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum