jak w temacie jak wyjąć zegarek w r 200 I jaka jest tam żaróweczka. Wydaje mi śie że już kiedyś pojawił sie taki temat, ale nie mogę nigdzie znaleźć jak go wyciągnąć
Ostatnio zmieniony przez piter34 Czw Wrz 11, 2008 15:45, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 13:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Musisz podważyć go płaskim (tępym) śrubokrętem aby wyjąć go z zatrzasków, które trzymają go w desce po bokach. Żarówka nosi symbol R5 / T5. Możesz kupić na allegro LED w stosownym cokoliku, to nie powinna Ci się już przepalać
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Już dokładnie nie pamiętam - u siebie wymieniałem żaróweczkę przeszło 2 lata temu Aha, zamiast śrubokręta użyłem otwieracza do butelek ze scyzoryka armii szwajcarskiej - jest dostatecznie cienki i nie ma ostrych krawędzi, które mogłyby uszkodzić deskę.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
paka_88, jak wymienisz żarówkę i nadal nie będzie świecić to się nie martw, jest sposób. Wystarczy wlutować jeden kabelek i będzie śmigało (bo się rezystory wypalają). Zrobiłem to u siebie i działa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum