Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 19:13 [R75] Po przekładce ale czy dobrej
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam
Odbieram niedługo samochód w imieniu innej osoby i zostałem poproszony o sprawdzenie czy
przekładka została wykonana należycie.
Wiem o światłach, czujniku świateł mijania, regulacja fotela...
Ale czy są jeszcze inne rzeczy jakie powinny zostać wykonane.
Dodam ze rover r75 130 km 2003 kombi.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 12, 2010 22:41, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 19:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
i z tego co z ciekawosci czytalem R75 nie cieszy sie najwieksza popularnoscia przekladaczy chociaz dostep w UK maja do nich dobry wiec pewnie nie jest to tak latwe zadanie jak Vectra Mondeo czy Octavia
Zasadniczo sprawdz czy auto dobrze skreca przy roznych predkosciach i przy tych parkingowych tez - bo przeciez robili rzezbe z maglownica i kolumna kierownicza. a co do samyc przekladek mysle ze jedynym dobrym wyborem przy tak zaawansowanej ingerencji jest wybor dobrego warsztatu, lepiej troszke poczekac i wiecej zaplacic ale po tym cieszyc sie sprawnym autem
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 14:12
otwieranie maski rączki od podsufitówki , i kwestia kto zarejestruje to auto , ponieważ nie ma homologacji na rynek polski , jeśli diagnosta to podbije to wypisze na siebie wyrok, słyszałem o takim czymś że diagnosta miał problemy.
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 14:13
piter34 napisał/a:
fornal napisał/a:
Wiem o światłach, czujniku świateł mijania, regulacja fotela...
Włączniki od el. sterowanych lusterek i szybek (boczki drzwi przednich), lusterka...
Ja bym się raczej martwił o przewody hamulcowe, pompę sprzęgła i te rzeczy, których nie widać... z wierzchu z pewnością jest ładnie... tylko czy bezpiecznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum