Hehe... Zauważyłem, że każdy za długi i zbyt emocjonalny wątek na tym forum tak kończy...
Dla mnie to fajne - nie można za długo być poważnym.
Ja nie potrafię.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wiesz. Wszystko co mialo zostac napisane odnosnie tego tematu, zostalo napisane.
Za chwile tak samo skonczy sie z kolejnym tematem autorstwa tego samego forumowicza
Powaga? Jestesmy powazni ale umiemy zartowac i sie bawic wiec jest okej
A co do pytania z tematu, to ja mam inna teorie
Krzyzy jest wiecej niz drzew, bo z jednego drzewa mozna zrobic kilkaset krzyzy
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
I wracajac jeszcze do Trasy Torunskiej. O ile mi wiadomo to ta trasa nie nadaje sie do szybkiej jazdy bo sa tam niebezpieczne koleiny. Jazda motocyklem po czyms takim to zwykle proszenie sie o glebe z nieciekawymi konsekwencjami.
Eee... Nie są takie straszne...
Jechałem dziś koło 10 rano od Marywilskiej do Powązkowskiej Hondą CB500 w całkiem solidnym deszczu 80 km/h i owszem trochę bujało na tych koleinach, ale bez przesady.
Dodam jeszcze, że było to raczej bezpieczne, bo instruktor jeździ ze mną na motocyklu jako "plecaczek", a nie jak w większości szkół w samochodzie za kursantem, więc jakbym robił coś nie tak, to on pierwszy miał interes w szybkiej reakcji.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum