Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 11:46 [Rover 214i 8v 96r.] Problem z zegarkiem
Witam wszystkich ...
Mam problem z podświetleniem zegarka w moim Roverku. Co tu dużo mówić nie świeci podczas jazdy ale normalnie działa. Co może być przyczyną tej usterki? Proszę o rady pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 11:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Siemka
Może znowu odpokuję stary temat, ale mam problem z tą zaróweczką.
Mam Roverka 400 i nie mogę znaleźć tej żarówki (albo źle szukałem). Starałem się wyciągać te kabelki z tyłu, które są pokazane na rysunku strzałką. Ale nie chciały wyjść i nie wiem czy tam jest ta żarówka czy jak, a nie chce ich wyrywać. Prosiłbym was o rozpisanie mi po kolei co mam robić i jak i wktórym miejscu to najważniejsze! Najlepeij na rysunku. Dzięki z góry za pomoc
[ Dodano: Pią Gru 05, 2008 17:46 ]
Hmm nikt mi nic nie doradzi:/? Szkoda Generaklnie chodzi mi tylko o zaznaczenie miejsca, w którym jest nieszczęsna żarowka:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum