Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 19:15 [R414] Alarm fabryczny
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: wszystkie
Witam ,mój alarm działa bez zarzutu ale czy jak sie włączy alarm po uzbrojeniu to mają mrugac kierunki i wyc klakson czy tylko sam klakson bez kierunków ,jak to powinno byc???
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 20, 2011 19:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 19:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Da się podłączyć kierunki ale to pewne naruszenie orginalnego rozwiązania i należy odpowiedzieć sobie,czy ma to sens.Mój alarm tak wyje że moim zdaniem te syreny z innych alarmów które zmieniją ton są słabsze,włącza się oświetlenie kabiny
Otóż to. Alarm jest naprawdę głośny. Kiedyś mucha czy coś tam zostało w aucie, jak alarm zaczął wyć o 21 to prawie zawału dostałam, sąsiedzi chyba też hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum