Witam, jestem tutaj nowy wiec w ramach przywitania pisze ten temat . Jestem świezo upieczonym posiadaczem Rovera 620 Sdi. Chcialbym poznac wasze zdanie nt radia do 250 zl. Czy w tej cenie dostane cos rozsadnego ? ( poki co glosniki mam fabryczne) Nie chce wydawac majatku na radio bo mnie nie stac, a po drugie nie jest mi potrzebne radio za 600 czy wiecej zlotych. Poki co w samochodzie jest jakis stary kaseciak wiec musze cos sobie kupic. Chetnie poznam wasze sugestie. Dziekuje.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 14:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jestem swiezo upieczonym posiadaczem Rover 200, to moje pierwsze auto.
http://www.allegro.pl/ite..._gwarancji.html
co myslicie o tym radyjku? za tą kase nic lepszego chyba sie nie znajdzie?
Przy okazji chcialbym spytac jakie glosniczki do tyłu(13stki tak?) dobrze wspolpracowały by z tym radyjkiem ewentualnie z przodu też jakie mozna by bylo kupic za w miare rozsadną cene.
Cześć, marian__!
Co do zasady nie inwestuje się w głośniki z tyłu - powody znajdziesz w tematach o kupnie głośników
We wskazanym temacie kolega uhu napisał:
uhu napisał/a:
W tej cenie to kup jakieś firmowe radyjko które najbardziej Ci się podoba.
Kenwood, Clarion, JVC, Pioneer...
Za taką kwotę high endu nie znajdziesz, używanego sprzętu bez gwarancji lepiej nie kupować a firmy typu Dalco, Peiying itp. z góry odrzuć
Cześć, marian__!
Co do zasady nie inwestuje się w głośniki z tyłu - powody znajdziesz w tematach o kupnie głośników
We wskazanym temacie kolega uhu napisał:
uhu napisał/a:
W tej cenie to kup jakieś firmowe radyjko które najbardziej Ci się podoba.
Kenwood, Clarion, JVC, Pioneer...
Za taką kwotę high endu nie znajdziesz, używanego sprzętu bez gwarancji lepiej nie kupować a firmy typu Dalco, Peiying itp. z góry odrzuć
Np. Pionek DEH-2000.
czesc wild_weasel
Dzieki za zainteresowanie. Czytałem porady by wycinac tylna deske. Jednak teraz mi sie wydaje ze lepiej było by kupic jakies lepsze głosniki do przodu a z tyłu wrzucic jakies zwykłe basówki w orginalne otwory....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum