Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Wrz 2008 Posty: 101 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 13:42
giewu, ziomus szukalem i lipa, dlatego napisalem posta, moze mi ktos napisac jak wyciagnac lapme? udalo mi sie odkrecic tylko dwie srubki na gorze ale dalej gdzies trzyma, pomocy!
Pomógł: 43 razy Dołączył: 24 Wrz 2007 Posty: 310 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 13:54
mogewszystko napisał/a:
jak wyciagnac lapme?
masz 2 śrubki na górze i 2 na dole, te na dole odkrecisz dopiero po ściągnięciu zderzaka, no chyba że jesteś magik i jakoś inaczej się do nich dostaniesz
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Wrz 2008 Posty: 101 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 19:27
giewu, ty to pomarudzisz pomarudzisz a na koncu i tak pomozesz dzieki wielkie, jutro postaram sie za to zabrac, a tak na marginesie czy to sensowne ze trzeba sciagnac zdezak zeby lampe wyciagnac?
bardzo sensowne, zwłaszcza, gdy zdjęcie i założenie zderzaka razem zajmuje 5 minut
chyba nie wolałbyś, żeby Ci pod blokiem jakiś urwis ze śrubokrętem pomerdał, po czym znalazłbyś swoje lampy na alledrogo za 500złych /szt
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum